Helinick Logo
Siguranta prin tehnologie
EnglishEnglish
User
Parola
Interventii de urgenta Bucuresti 0745.394.665
Helinick Logo

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

"CRM Call Center Helinick"
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Noutati si evenimente

Arhiva noutati si evenimente: 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009

Helinick obtine Atestatul INSEMEX pentru proiectarea, instalarea si intretinerea instalatiilor din medii potential explozive

-
15.07.2016

In spirtul misiunii si al valorilor companiei, incepand cu luna iulie 2016, grupul tehnic GANEx constituit in cadrul Institutului National de Cercetare – Dezvoltare INSEMEX Petrosani, a acordat companiei atestatul INSEMEX. Auditul privind verificarea cerintelor pentru asigurarea conditiilor optime de desfasurare a activitatilor de proiectare, montare, exploatare, intretinere si reparare a instalatiilor tehnice care functioneaza in atmosfere potential explozive generate de gaze, vapori, ceturi si/sau prafuri combustibile s-a desfasurat la sediul Helinick de catre o echipa de specialist din cadrul INSEMEX Petrosani.
Pentru obtinerea atestatului, angajati Helinick au fost instruiti si certificati de catre INSEMEX-OCP, acreditat RENAR, demonstrand astfel, in fata clientilor, competentele specifice Helinick.

Helinick obtine Autorizarea CNCAN pentru Sistemul de Management al Calitatii in domeniul Nuclear - Activitati de Proiectare

-
04.07.2016

Incepand cu luna iulie 2016, Helinick, companie situata in topul organizatiilor de profil din Romania, si aflata in continua dezvoltare, este autorizata de catre CNCAN (Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare) sa desfasoare activitati in domeniul nuclear. In conformitate cu “Normele privind cerintele specifice pentru sistemele de management al calitatii aplicate la proiectarea instalatiilor nucleare, compania isi propune sa ridice standardul calitatii prestarii serviciilor de proiectare, aducand astfel plus valoare clientilor.
Autorizatia a fost obtinuta respectand cerintele Legii nr. 111 din 10/10/1996, actualizata la data de 01/02/2014, privind desfasurarea in siguranta, reglementarea, autorizarea si controlul activitatilor nucleare.
Le multumim colegilor din departamentele Calitate si Proiectare pentru efortul sustinut in obtinerea acestei certificari.
 

Angajatii Helinick doneaza 2% pentru copiii nascuti prematur sau copiii nascuti din sarcini multiple aflati la terapie intensiva Citeste mai mult: Angajatii Helinick doneaza 2% pentru copiii nascuti prematur sau copiii nascuti din sarcini multiple aflati la terapie intensiva

-
17.06.2016

“LENEL at work at high level” la BUCHAREST ONE

-
13.06.2016

LENEL functioneaza la cel mai inalt nivel” in cea mai prestigioasa cladire de birouri din Bucuresti, BUCHAREST ONE, pentru a securiza sediul celui mai important jucator din industria IT&Com.
HELINICK este Platinum Partner LENEL, inca din anul 2005, avand 6 ingineri certificati care deservesc clientii globali de top din clasa cu un nume legendar in sistemele de control al accesului, fiind de asemenea, unul dintre pionierii "platformei deschise pentru sistemele de securitate si siguranta”.
HELINICK alege sa instaleze intr-o maniera profesionala “centrul sistemului de control acces” intr-un concept IT prietenos: “o cutie magica de securitate”.

In anul 1995, LENEL a lansat OnGuard, prima platforma de securitate, arhitectura deschisa, pentru a ajuta clientii sa obtina o flexibilitate de integrare finala cu privire la fiecare aspect al sistemului lor, de la control al accesului si de gestionare video, la sistemele de operare si baze de date. Astazi, LENEL ofera solutii pentru corporatii din intreaga lume, inclusiv pentru firmele din top 100 (Fortune 100), institutii financiare, universitati si facilitati guvernamentale.
Cu OnGuard, vom continua sa dezvoltam capacitatile noastre de a sprijini cerintele de securitate ale clientilor nostri actuali si, chiar cerintele lor viitoare de securitate. Arhitectura deschisa, care permite OnGuard sa se integreze perfect cu tehnologiile avansate de la terte parti, permite, de asemenea, migrarea sistemului rentabil si protectie a investitiilor mostenite.
Cu o educatie de varf in domeniu, suport tehnic, servicii profesionale si solutii personalizate, LENEL isi mentine angajamentul de a crea o experienta superioara pentru fiecare client, de fiecare data.

Axis Communications - Ziua Portilor Deschise in Romania

-
20.05.2016

Pe 26 mai 2016, Axis Communications va gazdui al doilea eveniment Ziua Portilor Deschise in Romania. Helinick este invitata la dialog. In cadrul sesiunii de comunicari Helinick va prezenta o solutie integrata de sisteme de securitate pentru sectorul bancar.
In cadrul acestui eveniment vor fi prezenti partenerii Axis Communications: Allied Telesis, PRYSM, Genetec, ISS SecurOS, Metrici LPR, Milestone Systems, OPTEX Co. Ltd, Synology, SeeTec, TechnoAware, Western Digital.
Pentru mai multe informatii va rugam accesati: http://www.axis.com/events/romania-open-day-2016/external-speakers.
 

Sistem IP CCTV "state of art" semnat Helinick SRL pentru Bucharest One

-
18.05.2016

Bucharest One cea mai noua si prestigioasa cladire de birouri din Bucuresti are un sistem IP CCTV "state of art" semnat Helinick, un deschizator de drumuri pentru piata romaneasca in lansarea sistemelor IP-CCTV acum 18 ani.
In conformitate cu principii stricte de calitate ce reflecta cu exactitate propria-i deviza: Siguranta prin tehnologie, Helinick  a realizat un concept nou de design IP CCTV bazat pe cele mai noi tehnologii, a instalat 240 camere IP CANON, un software esential Milestone Expert Software Suite si o infrastructura sofisticata IT bazata pe bucla de fibra otica redundanta.                                  

Helinick este Milestone Gold Partener. Recertificareaa statutului de “Gold Partener Integrator” reconfirma competentele tehnice ale Helinick in implementarea, integrarea solutiilor si competentele serviciilor de service si mentenetata corespunzatoare exigentelor Milestone Systems.

Despre Milestone Systems
Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software open pentru video management, compania fiind fondata in 1998 si operand acum ca o companie independenta, parte a grupului Canon. Tehnologia Milestone este usor de gestionat, fiabila, asa cum s-a dovedit in mii de instalari la clienti si ofera alegeri flexibile pentru hardware de retea si integrari cu alte sisteme.
Despre Canon
Canon Europe este o ramura a Canon Inc. din Japonia, un lider mondial In ce priveste inovatiile si solutiile de redare a imaginii.
Infiintata In 1937, compania Canon s-a dezvoltat Intr-o companie de talie mondiala care desfasoara activitati In domenii diverse, precum Solutii de afaceri, Imaginea clientului, Transmisiuni si comunicatii, Sisteme medicale si Produse industriale.
Cu vânzari anuale nete de 3,467 miliarde de yeni si un numar de aproximativ 118.000 de angajati la nivel mondial In aproape 200 de companii, Canon este una dintre cele mai cunoscute si respectate companii din lume.
De peste 70 de ani, Canon a dezvoltat know-how sii tehnologii de varf pentru a realiza produse de la lentile TV, la lentile de cinema si sisteme Pan-tilt, customizate in diverse situatii de inregistrare si care indeplinesc cerintele fiecarui utilizator in parte.

Bucharest One este un proiect de birouri clasa A din Bucuresti situat in nordul orasului in zona Calea Floreasca / Barbu Vacarescu. Aceasta zona este una dintre cele mai dinamice din tara in ceea ce priveste dezvoltarea de birouri, iar proiectul este situat chiar in inima acestei zone.
Proprietatea beneficiaza de o excelenta vizibilitate si are acces la trei artere majore: Calea Floreasca, Barbu Vacarescu si Pipera. Cladirea va avea un total de 27 etaje, cu trei subteran, o masa si 23 de etaje, trei niveluri de subso si o suprafata inchiriabila bruta de 48,732 m2 (524,550 sq ft). La finalizare, turnul de birouri va fi cea de-a doua cladire din Romania ca inaltime si va beneficia de o componenta vasta de retail la parter, incluzand supermarket, showroom, farmacie, banca si cafenea.

Helinick certificat "Gold" de catre Milestone Systems

-
29.04.2016
Helinick este Milestone Gold Partener.

Recertificarea statutului de “Gold Partener Integrator” reconfirma competentele tehnice ale Helinick in implementarea, integrarea solutiilor si competentele serviciilor de service si mentenetata corespunzatoare exigentelor Milestone Systems.

Helinick este Partener Axis Solution Gold

-
20.04.2016

HELINICK SRL a devenit partener Axis Solution GOLD dupa o colaborare de succes in 2015, oferind solutii pentru securitate bazate pe arhitecturi deschise, clientiilor nostri din domeniul bancar si retail. 

Impreuna cu Axis, HELINICK SRL ofera solutii profesionale, combinad tehnologii de trasport a datelor si securiate cibernetica precum SRPT (Secure Real Time Trasport Protocol) sau TLS (trasport layer security) cu securitatea fizica. 

Prin statutul Axis Solution Gold Partner detinem certificarile si avem experienta necesara, validata in proiecte finalizate cu succes, pentru a furniza servicii de consultanta, design, licentiere, implementare si suport pentru solutiile Axis. In plus, obtinem un parteneriat special Application Development Partner. Aducem astfel valoare si ne sprijinim clientii in efortul continuu de a integra si optimiza tehnologiile pe care le utilizeaza. Clientii nostri obtin beneficii reale, precum procese de business mai flexibile si mai competitive, securizarea informatiilor, cresterea eficientiei departamentului IT&C, reducerea costurilor managementului infrastructurii.  

 

HELINICK SRL a fost un deschizator de drumuri pentru piata romaneasca de securitate in lansarea sistemelor IP-CCTV acum 18 ani.


Despre AXIS
Axis ofera solutii inteligente de securitate care permit o lume mai sigura. Ca lider de piata in video de retea, Axis conduce industria prin lansarea in mod continuu de produse de retea inovatoare, bazate pe o platforma deschisa - furnizarea de valoare adaugata clientilor printr-o retea de parteneri la nivel mondial. Axis are relatii pe termen lung cu partenerii si le ofera cunostinte si de baza de retea produselor de pe pietele existente si noi. Axis are mai mult de 2.100 de angajati dedicati in mai mult de 50 de tari din intreaga lume, sprijinit de o retea globala de peste 80.000 de parteneri. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listate la bursa NASDAQ din Stockholm sub simbolul bursier AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis va rugam sa vizitati www.axis.com.

De 20 de ani partener Gunnebo

-
10.03.2016

Incercam intotdeuna sa fim cei mai buni si sa aducem un plus solutiilor si serviciilor pe care le oferim. Astfel, HELINICK este Gunnebo Platinum Channel Partner for Entrance Security products si in 2016.

Felicitari colegilor pentru atingerea acestui nivel de certificare.
 

Un nou punct de lucru, la Brasov

-
01.02.2016

Ne extindem aria de acoperire, la Brasov, imbunatatind in acelasi timp calitatea serviciilor pentru clientii nostril. Suntem o echipa tanara dar formata din profesionisti cu o vasta experienta in domeniu si pentru care calitatea si satisfacerea clientului sunt pe primul loc.
0745 394 665 este numarul pe care trebuie sa-l aveti in agenda in cazul in care solicitati de urgenta interventia echipelor specializate S&M Helinick

 

25 Ani Impreuna

-
12.01.2016
 

La multi ani!

-
04.01.2016
In acest an, Helinick este la cea de-a 25-a aniversare, sarbatorind parcursul a doua decenii de progres in domeniul securitatii.

25 de ani reprezinta un moment aniversar, iar pentru Helinick s-ar traduce printr-o calatorie frumoasa, realizata cu dedicatie, marcata de profesionalism, presarata cu tehnologie, acumuland progres, dar cel mai important, inseamna pentru noi parteneri multumimti.

Pe parcursul acestor ani ne-am straduit sa daruim tot ce avem mai bun. Stim ca oamenii extraordinari formeaza o echipa de exceptie, de aceea ne-am inconjurat de cei mai buni. Am invatat sa oferim cele mai bune servicii clientului pentru ca el este atu-ul nostru cel mai de pret. Suntem mandri ca am reusit impreuna sa consolidam o societate care a implinit frumoasa varsta de 25 de ani.