Helinick Logo
Siguranta prin tehnologie
EnglishEnglish
User
Parola
Interventii de urgenta Bucuresti 0745.394.665
Helinick Logo

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

"CRM Call Center Helinick"
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Mentenanta preventiva

Cea mai importanta sarcina a mentenantei este asigurarea disponibilitatii sistemelor pe termen lung.

Reducerea probabilitatilor de defectare sau degradare a instalatiilor este principalul scop al activitatii de mentenata preventiva. Prin depistarea din timp, localizarea si identificarea parametrilor in afara valorilor standard si corectarea lor asiguram functionarea continua a sistemelor. In acest fel este posibila planificarea activitatilor, pregatirea echipei de interventie, procurarea echipamentelor necesare si reducerea la minim a duratei de remediere.

Prin programele de mentenanta preventiva, asiguram buna functionare a sistemelor si scaderea numarului de incidente tehnice. Printr-un audit sistematic parcurgem toate operatiunile de inspectie, incercare, masurare, verificare si testare. Sinteza operatiunilor efectuate si starea fiecarei componente mentin siguranta si fiabilitatea in exploatare. Astfel, operatorii sistemului pot asigura in cele mai bune conditii actiunile necesare unui incident de securitate sau ale unui eveniment. In functie de categoria obiectivului putem asigura vizite de mentenanta preventiva cu periodicitate lunara, trimestriala, bianuala sau anuala.

Mentenanta corectiva

Defectarea sau degradarea functionala in mod neprevazut poate cauza oprirea accidentala a intregului sistem. Activitatile corective sunt localizarea, diagnosticarea si interventia pentru restabilirea bunei functionari.

Este foarte important sa reducem la minim timpii de nefunctionare. Pentru aceasta va stam la dispozitie 24/7 atat prin asistenta telefonica cat si prin interventii de urgenta in locatia dumneavoastra. Inginerii nostri vor evalua starea de neconformitate si vor demara actiunile necesare remedierii in baza specificatiilor contractuale.
 

Mentenanta intensiva

Integrand in activitatile de mentenanta pe cele de administrare si operare a sistemelor va putem asigura externalizarea completa a serviciilor de securitate electronica.