HELINICK este un integrator de sisteme de siguranta si securitate

Furnizam solutii la cheie si servicii personalizate in functie de nevoile fiecarui client. Intelegerea clientilor si gasirea solutiilor potrivite garanteaza performantele si ofera siguranta, iar in zona de administrare a acestor solutii, pregatirea profesionala, tehnologia utilizata si calitatea serviciilor sunt esentiale.

Sistem integrat de securitate

Promovam segmentul de sisteme integrate de securitate, fiind una dintre primele companii de pe piata din Romania care au implementat acest concept.

Astfel, integram cu succes platforme complexe ce acopera toate functiile si facilitatile cerute de un sistem integrat de gestiune a securitatii si sigurantei. Raspundem rapid si adaptandu-ne la cerintele impuse de aplicatii de medie si inalta securitate, utilizand cele mai avansate tehnologii ale liderilor mondiali in domeniu.


Sisteme BMS sisteme de management al cladirilor

Tehnologia necesara pentru a crea o cladire inteligenta a devenit de-a lungul timpului un must have pentru orice tip de cladire: industriala, birouri ,hotel, depozit, sali de concerte etc.

Venim in sprijinul partenirilor cu un nou sistem de management al cladirilor -Metasys® System- produs de Johnson Controls.

Oferim astfel o gama intreaga de solutii si sisteme ce converg spre conceptul de “cladire inteligenta”. Tehnologiile folosite aduc beneficii majore in ceea ce priveste optimizarea resurselor implicate in administrarea eficienta a unei cladiri. Realizam un sistem de management al cladirii complet, incepand de la faza de proiectare, continuand cu furnizarea si instalarea echipamentelor,configurarea retelei BMS , punerea in functiune si incheind cu servicii de garantie si post garantie.

Solutiile si aceste sisteme BMS ajuta la operarea centralizata si eficienta a tuturor resurselor de tip HVAC, energie, iluminat, siguranta si securitate.

Sisteme de parking sau management al parcarilor

Am devenit partenerul oficial in Romania al companiei elvetiene VonBallmoos – unul dintre cei mai importanti producatori europeni de sisteme de parking management al parcarilor si control acces.

Sistemul de parcare automata VonBallmoos utilizeaza tehnologia recunoscuta a codurilor de bare. Aceasta este integrata ideal, pentru parcarile mai mici, si este extrem de sigura in procesarea tichetelor de parcare pe termen scurt si a tichetelor de parcare sezoniera.

Sistemul VonBallmoos este destinat fluidizarii traficului si monitorizarii eficiente, cu costuri minime, a activitatilor de tranzit dintr-o parcare.
Sistemul de Management al Parcarii VonBallmoos permite administrarea, asistenta electronica, a unei arii de parcare, precum si toate operatiile asociate (intrare, stationare, taxare, iesire) stocate intr-o baza de date, putand fi disponibile ulterior pentru efectuarea rapoartelor statistice.

Cu ajutorul unui singur operator, accesul si evacuarea autovehiculelor sunt atent monitorizate, respectiv taxate, rezultand astfel o eficienta maxima a operarii.
Avantajele pe care le oferim in relatia noastra de colaborare cu clientii nostri: implementare, montaj si punere in functiune a tuturor sistemelor comercializate;consultanta tehnica de specialitate si urmarirea proiectului in toate fazele sale si nu in ultimul rand o echipa de ingineri specialisti care sustin orice proiect cu documentatie si cunostinte tehnice de ultima ora.