BRIDGE 2&3 – un proiect finalizat cu succes

BRIDGE 2&3 – un proiect finalizat cu succes intr-un context de busines mai putin obisnuit:  sistemele de intrare client global  IT&C la Bridge2 si intrare generala la Bridge 3.

1A fost probabil una dintre cele mai sofisticate operatii logistice. Transport rutier din Italia, Slovenia, Ungaria si Romania. Echipamentele au fost “extrase” de langa  Milano din fabrica Gunnebo in perioada  16-27.03.2020.

Multumim Gunnebo Suedia, Gunebo Polonia, Gunnebo Italia si DHL pentru o 2colaborare exemplara.

Operatiunile de transport intern (peste  3500kg), operatiunile  de instalare si  punere in functiune  au decurs  foarte bine si am demonstrat inca o data cllientilor nostri ca  “livrabilele noastre” se fac la timp si la aceleasi  standarde de calitate indiferent de contextul delicat prin care trece Europa. Activitatile economice trebuie sa continue acolo unde situatia si masurile de securitate sanitara  asigura  protejarea vietii.

Multumim departamentului de i3nstalari a Helinick si recunoastem contributia Irinei Manea, Adrian Bartha,  Adrian Adam,  Marian Sandulache, Mihai Petre  si echipei care a  executat lucrarile.

Pozele alaturate vorbesc de la sine.

Ne preocupa si respectam cele mai bune practici pentru a proteja angajatii, colaboratorii si  servim clientii nostrii la aceleasi standarde ridicate . Credem ca in astfel de momente, eforturile care se fac de toate partile sunt multiplicate, la  fel ca si bucuria finalizarii proiectelor .

Prin acest proiect demostram  ca activitatea companiei  Helinick se desfasoara in conditii de siguranta pentru clienti si angajati. ”Siguranta prin tehnologie”  sloganul nostru alaturi  de Responsabilitate si Disponibilitate , ne ajuta sa fim puternici , determinati  si uniti sa trecem cu bine aceasta perio4ada.5