Continuam colaborarea cu KLG Europe Logistics Romania

Warehouse_KLG-Europe-Logistics-Romaniaa
KLG Europe Logistics Romania investeste 5,6 milioane euro pentru extinderea platformei logistice din hub-ul central, amplasat in Bolintin-Deal, Giurgiu. Noul terminal Cross-Dok permite cresterea cu o cincime a capacitatii de depozitare si tranzit in Romania si a fluxului de marfuri tranzitate de companie.
Noul terminal Cross-Dok beneficiaza de sisteme de securitate si siguranta la cheie, integrate de Helinick.
Sistemul integrat de securitate compus din sistem detectie incendiu, control acces si detectie efractie, supraveghere video, alarmare vocala, voce-date incorporeaza cele mai noi tehnologii, Helinick asigurandu-se ca cerintele impuse de aplicatiile de securitate sunt respectate intocmai.
KLG Europe Logistics Romania, parte a grupului olandez KLG Europe, este o companie internationala ce opereaza in locatii cheie din Europa de Vest, Centrala si Est Europeana si China. Compania este axata pe planificarea, organizarea, managementul, controlul si executarea operatiunilor in lantul aprovizionarilor prin transport rutier, aerian si maritim (mare/ocean) sau depozitare pentru logistica contractata.