Debenhams a deschis noul magazin din Bucuresti Mall alaturi de Helinick

A fost demarat un nou proiect complex si important pentru portofoliul companiei Helinick – Debenhams Bucuresti Vitan Mall. Conceptul de securitate furnizat de specialistii Helinick include un sistem supraveghere video HDCVI performant, utilizând camere fixe si mobile de tip speed-dome, sistem alarmare incendiu, sistem sonorizare produs de BOSCH cu peste 120 incinte acustice instalate, un sistem de efractie, si nu in ultimul rand un sistem EAS.
Sistemul de efractie este foarte prietenos si accesibil, de ultima generatie, pe platforma IP cu multiple fuctii speciale inclusiv de tip BMS. Acest sistem se poate integra si cu sistemul de control acces oferind numeroase variante de configurare in functie de dorintele fiecarui beneficiar.
Pentru sistemul de efractie s-a optat pentru solutia oferita de Ksenia, pentru care Helinick este unic distribuitor in Romania.
Solutia EAS ofertata de Helinick cuprinde unele din cele mai performante antene antifurt produse de CrossPoint.
Sistemele CrossPoint instalate in magazinul Debenhams au urmatoarele caracteristici:
– Permit realizarea setarilor si reconfigurarilor de la distanta prin dispozitivul (CCAP)
– Ofera statistici foarte amanuntite asupra numarului de vizitatoti pe intervale orare/zilnice/saptamanale/anuale prin sistemul de “numarat persoane” integrat in antene
– detecteaza aparatele de bruiaj si alerteaza personalul prin alarme vizuale si sonore
– pot fi personalizate cu reclame
– distinctie intre alarmele la intrare sau la iesire, iluminare dubla bicolora
Sistemul de antene antifurt este completat de cele mai performante taguri,etichete,dezactivatoare si detasatoare care contribuie in mod direct si efficient la evitarea furturilor.
Un astfel de sistem complet micsoreaza foarte mult timpii de rezolvare a diverselor probleme semnalate prin serviciul R-Service Center Helinick.