Cine suntem

Compania HELINICK a fost infiintata la inceputul anului 1991 cu principal obiectiv: solutionarea problemelor de securitate si siguranta electronica din mediul organizational pe piata din Europa.
Profesionalismul, Initiativa, Inovatia, Disponibilitatea, Responsabilitate au situat si mentinut HELINICK printre liderii pietei europene de securitate si siguranta electronica.

  HELINICK este un integrator de sisteme de siguranta si securitate care ofera solutii la cheie si servicii de cea mai buna calitate, personalizate in functie de nevoile fiecarui client. Intelegerea clientilor si gasirea solutiilor potrivite garanteaza performantele si ofera siguranta, iar in zona solutiilor, pregatirea profesionala, tehnologia utilizata si calitatea serviciilor sunt esentiale.

  Dezvoltarea unei afaceri profitabile care sa ne permita identificarea nevoilor clientilor si transferarea catre acestia a solutiilor globale prin platforme integrate de securitate si siguranta electronica, in conditii maxime de profitabilitate


  Helinick: Trei Decenii de Excelenta in Securitatea si Siguranta Electronica in Europa

  La Helinick, ne mandrim cu echipa noastra de profesionisti si suntem mereu in cautare de talente noi care sa se alature echipei noastre.

  Daca sunteti pasionat de domeniul securitatii electronice si doriti sa faceti parte dintr-o echipa dinamica si inovatoare, va invitam sa ne trimiteti CV-ul.

  Descoperiti oportunitatile pe care le oferim si treceti la urmatorul nivel in cariera dumneavoastra.

   Avem o experienta de peste 30 de ani in domeniul sistemelor de securitate si siguranta electronica.

   • Helinick este la cea de-a 27-a aniversare, sarbatorind parcursul a doua decenii de progres in domeniul securitatii.
   • Helinick detine un nou ISO: Sistem de Management al Continuitatii Afacerii.
   • Finalizam cu success CRM Call Center.
   • Devenim integrator autorizat pentru solutii BMS prin Johnson Controls.
    Lansam un nou site dedicat sistemelor de stingere: www.stingere.com.
    Ne extindem teritorial si operam cu personal propriu in Craiova.
   • Devenim parteneri privilegiati MINIMAX.
    S&M si PM Helinick au un sediu nou in Airport Plaza Otopeni.
   • Implinim 20 de ani de activitate si sarbatorim printr-o minivacanta in Malta.
    Semnam contracte importante printre care Biblioteca Nationala a Romaniei, Ikea Romania, Palas Iasi, etc.
    Securizam 385 de statii ENEL.
   • Incepem relocarea departamentului de Service & Mentenanta intr-un spatiu generos, adaptat cerintelor operationale in continua evolutie.
    Initiem campania de re-branding care marcheaza totodata si cel de-al 20 lea an de existenta Helinick in Romania.
   • Achizitionam un spatiu de birouri in Cluj Napoca destinat departamentelor PM si S&M care servesc clientii nostri din zona de nord a tarii.
    Initiem utilizarea software-ului Oracle Primavera Project Management in gestionarea contractelor pentru o planificare profesionista a proiectelor in lucru.
   • Suntem alesi furnizori ai celei mai sofisticate solutii de Congres si Conferinta din istoria Summit-urilor NATO.
    Incepem furnizarea de solutii integrate de securitate pentru Compania Nationala de Transport a Energiei Electrice Transelectrica SA.
   • Atingem mandri numarul de “100 de angajati” si ne continuam dezvoltarea intarind in fiecare zi calitatea serviciilor oferite.
   • Ne extindem teritorial si operam cu personal propriu in Tg Mures si Timisoara.
   • Infiintam departamentul de Management al Proiectelor.
   • Finalizam constructia si inauguram cladirea de birouri care va deveni principalul nostru centru operational.
   • Din acest an departamanetul S&M a devenit entitate importanta pentru companie si beneficiaza de sediu propriu si personal dedicat.
   • Instalam primul sistem de supraveghere video pe un stadion din Romania – Lia Manoliu.
   • Realizam sistemele de securitate pentru primul Selgros Cash & Carry din Romania.
   • Semnam primul contract de dispecerizare pentru servicii externalizate de administrare a sistemelor de securitate bancara.
   • Obtinem primul certificat de calitate ISO 9002.
   • Devenim partenerul pentru furnizarea solutiilor si serviciilor de securitate electronice pentru MOBILROM (ulterior DIALOG, acum ORANGE).
   • Castigam primul proiect bancar de mare dimensiune in cadrul BRD.
   • Achizitionam un nou sediu care ajuta la dezvoltarea si cresterea Helinick.
    Participam la prima editie a primei expozitii de securitate din Romania.
   • Semnam primul contract de instalare sisteme de securitate electronice pentru grupul financiar CITIBANK.
   • Instalam primul sistem de televiziune cu circuit inchis.
   • Instalam primul sistem analog adresabil de detectie si semnalizare a incendiilor din Romania.
   • Realizam instalarea primului sistem de alarmare.
   • In 4 ianuarie ia nastere Helinick, obtinand personalitate juridica.

   Clientii HELINICK

   Ne consideram un partener strategic care intelege clientii si nevoile lor, oferindu-le dintr-o singura sursa un pachet complet, incepand cu intelegerea nevoii de securitate, analizarea si conceperea solutiei, implementarea si exploatarea acesteia, finalizand cu intretinerea si mentinerea parametrilor de functionare ai solutiei la nivelul initial pe toata durata de exploatare. Fidelizarea clientilor este una dintre prioritatile noastre ca o recunoastere a bunei colaborari.

   Echipa HELINICK

   Numele HELINICK se bazeaza si pe realizarile profesionale ale angajatilor precum si pe conduita acestora. Incurajam comunicarea, concurenta loiala si inovatia. Sustinem moral si financiar pregatirea angajatilor pentru a deveni cei mai buni in domeniu. Cu peste 130 de profesionisti, echipa HELINICK este cu siguranta nu doar un lider de piata, dar se bucura de o imagine impecabila si inspira incredere atat clientilor si autoritatilor locale, cat si furnizorilor externi. Bazandu-ne pe o experienta acumulata de-a lungul a 22 de ani am reusit sa controlam procesele legate de implementarea solutiilor si sa realizam o infrastructura organizationala bine structurata, bazata pe responsabilitati si competente, adaptata conditiilor specifice pietei din Romania. Am reusit sa gestionam o crestere relativ puternica a afacerii si sa cream o organizatie cu o buna acoperire teritoriala, fara a pune in pericol valorile companiei si fara a face compromisuri calitative.

   Comunitatea

   Suntem constienti si responsabili de importanta calitatii comunitatii in care traim si in care ne derulam afacerile, de aceea ne-am asumat un rol activ in respectarea legilor, plata la timp a taxelor, protejarea mediului si realizarea unor donatii sau acte de voluntariat.

   Furnizori de tehnologie

   Fiind o companie independenta, am ales si continuam sa alegem cu griji furnizori de solutii si de echipamente, astfel incat sa dezvoltam relatii de afaceri deschise si cu avantaje reciproce orientate spre client.

   Valorile Helinick

   Responsabilitate

   Un coleg responsabil este acela care reuseste sa se gandeasca si la nevoile celorlalti si este constient de consecintele actiunilor lui pe care si le asuma. Responsabilitatea este o DECIZIE si o masura a MATURITATII fiecaruia dintre noi. Ea nu este o calitate innascuta, ci invatata, iar organizatia are un rol esential in acest sens.

   Initiativa

   Actuala lume financiara se caracterizeaza prin cresterea concurentei si modificarea scarii valorilor. Urmarim atingerea obiectivelor de business, dar ne dorim sa ramanem in continuare loiali clientilor. De aceea, ne adaptam permanent la o cultura organizationala care incurajeaza initiativa personala oferind oportunitati deosebite de invatare si crestere, intr-un mediu ce recompenseaza performanta individuala. Prin initiativa, fiecare dintre noi contribuie la atingerea obiectivelor de business.

   Inovarea

   Pentru a ramane mereu cu un pas inainte, avem dorinta de a impinge si depasi limitele cunoasterii. Este o cale de deschidere spre noi oportunitati pentru crearea de solutii si servicii si un mod de a gasi mereu satisfactie in realizarile noastre.

   Disponibilitate

   Succesul nostru depinde de oamenii nostri. Credem in puterea lucrului in echipa si in disponibilitatea si capacitatea fiecaruia de a-si dezvolta competentele. Este o provocare la care fiecare trebuie sa raspunda zi de zi si care ne asigura competitivitatea pe nisa noastra din piata.