HELINICK premiata la Axis Romania Open Day – the Solution Conference

IMG_8853
Pe data de 25 mai 2017, Axis Communications a gazduit la Bucuresti cea de-a treia editie a Axis Romania Open Day – Conferinta de solutii, in cadrul careia partenerii nostri s-au reunit pentru a prezenta solutii de: Supraveghere a oraselor, Retail, Infrastructura critica, Logistica si transport. Au fost prezentate cele mai avansate tehnologii si solutii, atat in sesiunile de prezentare, cat si prin Live Solutions Demos.
In cadrul evenimentului, HELINICK a primit premiul “Cea mai mare crestere in vanzari”.AXIS-FIN
HELINICK este partener Axis Solution GOLD dupa o colaborare de succes din 2015, oferind solutii pentru securitate bazate pe arhitecturi deschise, clientiilor nostri din domeniul bancar si retail.
Impreuna cu Axis Communications, HELINICK ofera solutii profesionale, combinand tehnologii de transport a datelor si securitate cibernetica, precum: SRPT (Secure Real Time Transport Protocol) sau TLS (transport layer security) cu securitatea fizica.
Despre AXIS
Axis ofera solutii inteligente de securitate care permit o lume mai sigura. Ca lider de piata in supravegherea video de retea, Axis este lider de piata in aceasta industrie prin lansarea, in mod continuu, a produselor de retea inovatoare, bazate pe o platforma deschisa. Astfel, furnizeaza valoare adaugata clientilor prin intreaga retea de parteneri la nivel mondial. Axis dezvolta relatii pe termen lung cu partenerii sai, oferind cunostinte de baza pentru produsele de retea, inclusiv pentru a trece de la analogic la digital.
Pentru mai multe informatii despre Axis va invitam sa vizitati www.axis.com.
IMG_8854