Helinick a fost prezenta la cea de-a 25-a Conferinta si Adunare Generala a Asociatiei Aeroporturilor din Romania

20171003_135510_EDIn perioada 02 – 04 octombrie 2017, Helinick a participat la cea de-a 25-a Conferinta si Adunare Generala a Asociatiei Aeroporturilor din Romania, un eveniment remarcabil pentru sectorul aviatiei civile nationale.
Conferinta AAR a avut loc in Craiova, in cadrul Hotelului Ramada Plaza si aduce laolalta reprezentanti ai Autoritatii Aeronautice Civile Romane si ROMATSA, delegati ai Ministerului Afacerilor Interne – Politiei Romane si Politiei de Frontiera, ai Ministerului Transporturilor, ai Ministerului Finantelor Publice, dar si ai Consiliilor Judetene. Obiectivul acestei adunari consta in identificarea celor mai bune solutii si strategii pentru cresterea traficului de pasageri si nivelului de siguranta si securitate al acestora, pentru dezvoltarea aeroporturilor din tara si aducerea acestora la standarde europene si internationale, precum si pentru imbunatatirea cadrului normativ al aviatiei civile.
Compania Helinick s-a alaturat acestei intalniri anuale pentru a prezenta solutii software de top, validate in marile aeroporturi din intreaga lume.
20171003_094222 In cadrul evenimentului, participantii au asistat la prezentarea unui solutii software pentru gestiunea si administrarea echipamentelor destinate securitatii electronice, platforma produsa de Verint, companie cu un numar de peste 5000 de angajati si cu o vasta experienta in securizarea aeroporturilor din intreaga lume. 20171003_090828_ED
Prin stransul parteneriat dintre cele doua companii, Helinick si Verint au facut posibila prezentarea unor scenarii reale ale solutiei software, intalnire deseori in marile aerporoturi, cum ar fi recunoasterea faciala a persoanelor suspecte, anuntarea perosnalului de securitate atunci cand un obiect este abandonat sau urmarirea video automata a persoanelor care tranziteaza aeroportul.
Plarforma software Verint Situational Awarness, ofera vizibilitate si control pentru a spori eforturile dedicate securitatii si sigurantei, prin colectarea informatiilor si manipualrea automatizata a datelelor din mai multe subsisteme într-o singura interfață software.
Compania Helinick este lider pe piata din Romania in domeniul sistemelor de securitate si siguranta electronica. Prin prisma experientei care excede 26 de ani de activitate, tehnicienii si inginerii Helinick reusesc sa asigure servicii care determina calitatea si performanta sistemelor si echipamentelor dedicate sigurantei si securitatii electronice.