RE-UMPLERE, RE-CIRCULARE & RE-ISCIRIZARE

3RE un serviciu pentru cilindrii sub presiune din sistemele de stingere

Helin2ick a deschis singura statie tehnologica din Romania pentru Re-umplerea, Re-iscirizarea & Re-circularea ecologica a cilindriilor din sistemele de stingere ale incendiului cu Novec-1230 si Fm-200 si alti agenti curati de stingere.

In Romania sunt instalate peste 6000 de sisteme de stingere cu agenti curati, asigurand disponibilitatea proceselor critice in industriile de specialitate precum IT&Com, infrastructura critica, laboratoare, arhive cat si camere de comanda si control. In domeniul de dedetectie si stingere gazoasă a incendiului; sistemele cu agenti curati sunt o tehnologie non-invaziva fiind destinata protecției vieții și a bunurilor de mare valoare.

Tehnologia 3Re este o inovatie pe piata din Romania, efectuand toate operatiunile tehnice necesare procesului de evaluare, golire, testare, umplere si reconditionare a cilindriilor utilizati in sistemele de detectie si stingere a incendiilor.

Avize:
ISCIR, TPED pentru a putea fi implementat autorizata de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta pentru efectuarea operatiunilor de Proiectare, Instalare si Mentenanta a sistemelor de limitare a incendiilor.

1

Tehnologia 3RE este compatibila cu orice sistem de stingere a principalilor furnizori globali, de la Viking/Minimax, Tyco pana la UTC/Kidde si Siemens.

Beneficiile:

  • Diminuarea timpilor de nefunctionare a sistemelor de stingere de la 2 luni la 2 zile
  • Reducerea substantiala a costurilor prin Recircularea cinlindrilor si dubland durata de viata a unui sistem de stingere
  • Transparenta si trasabilitate pentru operatiunile de Verificare Tehnica Periodica reglementate la nivel E.U.
  • O solutie ECO pe principiul reciclare si recirculare devine o investitie responsabila pentru un viitor mai sigur.

3Re asigura mentenanta sistemelor de detectie si stingere care utilizeaza FM-200, Novec-1230 cat si a cilindrilor sub presiune 24-70 bari prin Re-ISCIRizarea si VTP.
Re-umplerea cilindrilor si Re-ciclarea materialelor prin trasabilitatea depozitarii ecologice a agentilor de stingere. Am dezvoltat un produs ECO, pentru un viitor mai bun si mai sigur.­