Helinick doneaza pentru Cumintenia Pamantului

Bucuresti, 19 septembrie 2016 – Helinick doneaza suma de 15.000 lei pentru opera sculptorului Constantin Brancusi, Cumintenia Pamantului.

brancusi

Compania sustine, astfel, valorile nationale al caror loc nu poate fi decat acasa. Momentele de acest fel sunt extrem de reprezentative pentru un popor, demonstrand unitatea lui. Gestul Helinick vine ca o continuare fireasca a dorintei clientilor, a angajatilor, si, totodata a fiecarui roman de a isi pastra identitatea si de a declara cu mandrie “Brancusi e al meu asa cum si tara asta e a mea!”.
O valoare nationala asa cum este Cumintenia Pamantului trebuie sa ramana in tara. Ea reprezinta emblema primelor sculpturi din lume, iar alaturi de “Sarutul” si “Rugaciunea” marcheaza cea mai apreciata perioada de creatie a sculptorului si a artistului Constantin Brancusi.

Nu am ezitat si, ca de fiecare data, am oferit ajutorul nostru acolo unde a fost nevoie de el. Speram ca gestul nostru va inspira si alte companii, dar si un numar cat mai mare de romani sa doneze pentru o opera de arta care ne reprezinta cu mandrie in lume – a declarat Ioan Marius Retegan, Director Executiv Helinick.

Alaturi de romani de 25 de ani, Helinick admira talentele si frumusetea acestei tari. Totodata, are convingerea ca, si de data aceasta, vom demonstra ca Romania a fost si este in continuare un popor mandru si unit.