Helinick este Partener Axis Solution Gold

HELINICK SRL a devenit partener Axis Solution GOLD dupa o colaborare de succes in 2015, oferind solutii pentru securitate bazate pe arhitecturi deschise, clientiilor nostri din domeniul bancar si retail.

Impreuna cu Axis, HELINICK SRL ofera solutii profesionale, combinad tehnologii de trasport a datelor si securiate cibernetica precum SRPT (Secure Real Time Trasport Protocol) sau TLS (trasport layer security) cu securitatea fizica.

Prin statutul Axis Solution Gold Partner detinem certificarile si avem experienta necesara, validata in proiecte finalizate cu succes, pentru a furniza servicii de consultanta, design, licentiere, implementare si suport pentru solutiile Axis. In plus, obtinem un parteneriat special Application Development Partner. Aducem astfel valoare si ne sprijinim clientii in efortul continuu de a integra si optimiza tehnologiile pe care le utilizeaza. Clientii nostri obtin beneficii reale, precum procese de business mai flexibile si mai competitive, securizarea informatiilor, cresterea eficientiei departamentului IT&C, reducerea costurilor managementului infrastructurii.

HELINICK SRL a fost un deschizator de drumuri pentru piata romaneasca de securitate in lansarea sistemelor IP-CCTV acum 18 ani

Despre AXIS
Axis ofera solutii inteligente de securitate care permit o lume mai sigura. Ca lider de piata in video de retea, Axis conduce industria prin lansarea in mod continuu de produse de retea inovatoare, bazate pe o platforma deschisa – furnizarea de valoare adaugata clientilor printr-o retea de parteneri la nivel mondial. Axis are relatii pe termen lung cu partenerii si le ofera cunostinte si de baza de retea produselor de pe pietele existente si noi. Axis are mai mult de 2.100 de angajati dedicati in mai mult de 50 de tari din intreaga lume, sprijinit de o retea globala de peste 80.000 de parteneri. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listate la bursa NASDAQ din Stockholm sub simbolul bursier AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis va rugam sa vizitati www.axis.com.