Helinick este Partener Certificat Agent Vi

Agent-Vi-LogoIncepand cu luna noiembrie Helinick devine Partener Certificat Agent Video Intelligence, Solutii complete de analiza video.

Agent Vi – savVi ™ este o solutie software pentru analiza video care ofera o gama larga de functionalitati pentru analiza video prin conectarea la  sisteme de supraveghere existente sau noi, utilizandu-se o singura platforma software. Dispunând de aplicatii pentru detectarea evenimentelor in timp real, pentru cautarea in continut video si de aplicatii de business intelligence, Agent Vi – savVi ™ ofera o solutie completa a diverselor cerinte de analiza video pentru mai multor piete verticale.

Prin utilizarea platformei software pentru analiza video furnizata de Agent Vi, utilizatorii pot folosi in mod optim sistemele pentru supraveghere video, alocandu-si timpul si atentia intr-un mod mai eficient, sporind astfel rentabilitatea investitiilor in sistemul de supraveghere video, precum si imbunatatirea operatiunilor pentru securitate si siguranta electronica.

Afla mai multe despre Agent Vi aici.