Helinick implementeaza platforma integrata Alliance pentru Palas Iasi

12_functiuni_functiuni(1)
In luna mai 2011, firma Buildcorp a incredintat companiei Helinick lucrarile pentru sistemele de securitate si siguranta instalate in cladirile ce vor gazdui Mall-ul Palas precum si pentru cea mai mare parcare subterana din Romania, cu aproximativ 2.500 de locuri.

Situat in centrul istoric al orasului, in apropierea Palatului Culturii, ansamblul urbanistic PALAS dezvoltat de compania IULIUS GROUP va fi un oras în miniatura pe o suprafata construita de peste 320.000 mp, unde oamenii vor locui si munci, vor face cumparaturi, si se vor recreea.

Asftel, compania HELINICK va instala unul din cele mai complexe sisteme integrate din Romania, utilizand platforma Alliance dezvoltata de UTC-Fire and Security, incluzand sistem de detectie si avertizare a incendiului, sistem de supraveghere video (CCTV), sistem de detectie si avertizare a prezentei monoxidului de carbon, alaturi de sisteme digitale de sonorizare, adresare publica si evacuare, precum si cablaj structurat. Ansamblul va fi inaugurat la finele anului 2011.

PALAS reprezinta o premiera, atat in Romania, cat si pentru portofoliul imobiliar al companiei Iulius Group, fiind cea mai mare investiţie privata realizata vreodata in zona Moldovei.

Cu acest proiect , ne propunem sa consolidam pozitia Helinick in zona Modovei prin dezvoltarea punctului de lucru din Iasi.