Helinick obtine Autorizarea CNCAN

Helinick obtine Autorizarea CNCAN pentru Sistemul de Management al Calitatii in domeniul Nuclear – Activitati de Proiectare

Incepand cu luna iulie 2016, Helinick, companie situata in topul organizatiilor de profil din Romania, si aflata in continua dezvoltare, este autorizata de catre CNCAN (Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare) sa desfasoare activitati in domeniul nuclear. In conformitate cu “Normele privind cerintele specifice pentru sistemele de management al calitatii aplicate la proiectarea instalatiilor nucleare, compania isi propune sa ridice standardul calitatii prestarii serviciilor de proiectare, aducand astfel plus valoare clientilor.
Autorizatia a fost obtinuta respectand cerintele Legii nr. 111 din 10/10/1996, actualizata la data de 01/02/2014, privind desfasurarea in siguranta, reglementarea, autorizarea si controlul activitatilor nucleare.
Le multumim colegilor din departamentele Calitate si Proiectare pentru efortul sustinut in obtinerea acestei certificari.