Helinick premiata la EURO-Constructii 2017

EUROconstructii
In cadrul celei de-a sasea editii a Conferintei Internationale despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii, HELINICK a fost premiata la sectiunea Dezvoltare & Afaceri pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul constructiilor sustenabile si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de constructii din Romania.
Pana in prezent, in cadrul procesului de selectie, au fost nominalizate mai mult de 60 de companii reprezentative pentru piata de constructii, instalatii si pe segmentele conexe, respectiv personalitati marcante ce au impus trenduri in domeniile respective (arhitecti, antreprenori, dezvoltatori etc.), la cele patru sectiuni: Dezvoltare & Afaceri, Inovatie si Tehnologie, Sustenabilitate & CSR si Reliable Brands (marci de incredere).
Premiile EURO-Constructii se acorda in fiecare an pentru a recunoaste excelenta in afaceri a companiilor din constructii/instalatii si pentru a prezenta realizarile acestui sector intregii comunitati de afaceri. Evenimentul a fost organizat de catre Agenda Constructiilor pe data de 23 mai 2017 la Radisson Blu Hotel din Bucuresti si a reunit peste 300 de invitati.