Helinick prezenta la cea de-a 21-a editie a Conferintei si Adunarii Generale a Asociatiei Aeroporturilor din Romania

Evenimentul s-a desfasurat anul acesta la Bucuresti, in perioada 19-20 septembrie si
s-a bucurat de o participare numeroasa a reprezentantilor institutiilor de stat cu responsabilitati in domeniul aeroportuar, printre care mentionam Ministerul Transporturilor (MT), consilii judetene, Autoritatea Aeronautica Civila Romana (AACR), Serviciul Roman de Informatii, Politia Romana si Politia de Frontiera, ROMATSA. Toate cele 16 aeroporturi civile din Romania au fost reprezentate prin participarea directorilor generali sau a altor reprezentanti, iar agenti aeronautici din tara si strainatate au completat lista de participanti la aceasta conferinta.
In deschiderea oficiala a conferintei au luat cuvantul domnul Secretar de Stat in Ministerul Transporturilor, Marian Nicusor Buica, domnul Catalin Radu, Presedinte ECAC si Director Directia Aviatie Civila si Spatiu Aerian din cadrul MT, domnul Armand Petrescu, director general AACR, domnul Aleodor Francu, director general ROMATSA,domnul David Ciceo, presedinte AAR si director general al Aeroportului International Cluj-Napoca.
“Pornind de la nevoile reale ale clientilor, educand si inovand piata locala, am oferit in cei 22 de ani de activitate solutii si servicii performante la un excelent raport pret/performanta, integrand intotdeauna cele mai noi tehnologii disponibile. Urmand aceasta viziune, am reusit mereu sa ne atingem obiectivele propuse.”, a declarat Adrian Bartha, Director Vanzari Helinick.
Prezentarea PSIM VidSys – Managementul global al securitatii fizice, sustinuta de catre Adrian Bartha, Director Vanzari, s-a axat pe noutatile aparute in portofoliul de solutii oferite de Helinick. Reprezentantul Helinick a adus in discutie importanta inovatiei in tehnologie, intrand in amanunt in ceea ce priveste gestiunea globala a informatiilor pentru sistemele de securitate.