Helinick prezenta la inaugurarea Salii Polivalente din Cluj-Napoca

1

Helinick anunta finalizarea cu succes a conceptul de securitate pentru Sala Polivalenta Cluj-Napoca. Vorbim de un Sistem Integrat de Securitate, instalat de Helinick, format din sistem de detectie si semnalizare incendiu, sistem de detectie noxe pentru zona de parcare, sistem de supraveghere video, sistem de detectie si semnalizare efractie si control al accesului, sistem de ceasoficare, cu ceasuri sincronizate amplasate in toate punctele importante ale salii, sistem de adresare publica si evacuare si de asemenea un sistem de conferinta si traducere simultana, sistem certificat in conformitate cu standardele Europene referitoare la sistemele de sonorizare.
Pentru zona de parcare s-a instalat un sistem de parking care permite plata automata si manuala a parcarii si de asemenea contorizarea masinilor. Sala Polivalenta este prevazuta si cu un sistem de Building Management System (BMS), ce permite gestionarea corecta a resurselor energetice ale cladirii .
Sala Polivalenta (Cluj-Napoca)
Construita din temelii in decurs de patru ani, cu o investitia totala de 70 milioane lei, Sala Polivalenta a fost inaugurata pe 31 octombrie, atunci cand va a avut loc un concert sustinut de artistul James Blunt.
Noua sala se afla in vecinatatea Stadionului „Cluj Arena” si la circa 500 de metri de Sala Sporturilor „Horia Demian”, cu o capacitate de 2.525 de locuri, cu care formeaza un complex sportiv unic in Romania, care poate gazdui in viitor turnee finale de Campionate Europene sau Mondiale pentru diferite sporturi.