HELINICK prezenta la SEMINARUL INTERNATIONAL PROTECTIA INFRASTRUCTURILOR CRITICE DIN SECTOARELE ENERGETIC SI COMUNICATII

In perioada 10-11 octombrie 2013, la Universitatea Politehnica Bucuresti-Biblioteca Centrala a fost organizata de catre Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate impreuna cu Asociatia Romana pentru Promovarea Infrastructurilor si Serviciilor Critice si Asociatia Nationala pentru Securitatea Sistemelor Informatice in cooperare cu CNTEE TRASELECTRICA SA, SN TRANSGAZ SA si SC TELETRANS SA, Seminarul international cu tema “PROTECTIA INFRASTRUCTURILOR CRITICE DIN SECTOARELE ENERGETIC SI COMUNICATII. DEPENDENTE INTERSECTORILALE ENERGIE COMUNICATII. INFRASTRUCTURILE CRITICE DE INFORMATII IN CONTEXTUL NOILOR ABORDARI PRIVIND SECURITATEA CIBERNETICA. COOPERAREA DINTRE SECTORUL GUVERNAMENTAL, MEDIUL DE AFACERI SI SOCIETATEA CIVILA”.
In cadrul sesiunii de comunicari Helinick prin intermediul D-lui Director Vanzari, Marian Deaconescu, a sustinut prezentarea cu tema “SOLUTII DE SECURITATE A INFRASTRUCTURII DE TRANSPORT A GAZELOR”, precum si o solutie integrata de protectie electronica a obiectivelor care fac parte din infrastructura critica.
Bazandu-ne pe experienta acumulata pe parcursul celor 22 de ani de activitate si de asemenea pe experienta dobandita in cadrul contractelor de securizare a obiectivelor C.N. TEE TRANSELECTRICA SA, putem spune ca suntem in masura sa oferim o solutie integrata de protectie electronica a obiectivelor care fac parte din infrastructura critica.