La multi ani Helinick!

21(2)
Pe 4 ianuarie 2012, HELINICK sarbatoreste 21 de ani de activitate. Pentru noi, cei care suntem HELINICK, este un moment fericit, ne simtim mândri de ceea ce compania reprezinta în acest moment: traditie si calitate, originalitate si creativitate, organizare si punctualitate, transformare si adaptabilitate. Sunt cateva din valorile noastre de netagaduit, sprijinite si confirmate.

Sarbatorirea celor 21 ani de activitate HELINICK a fost marcata de evenimente dedicate echipei HELINICK. Loialitatea si devotamentul angajatilor care au împlinit 20 ani de activitate au fost rasplatite, într-un cadru festiv, cu premii si aprecieri din partea colegilor.

2011 a fost un an plin de oportunitati si ne-a ajutat sa ne pregatim mai bine pentru viitor. S-au pus la punct noi sisteme, noi proceduri. In cei 21 de ani de activitate ne-am creat un nume si o imagine in piata sistemelor de siguranta si securitate electronica, cifra noastra de afaceri fiind in crestere de la an la an, iar lista solutiilor oferite a fost extinsa continuu pentru a raspunde cerintelor diferitelor organizatii, corporatii, companii publice si private.

Acest lucru a fost si este posibil datorita unor oameni deosebiti pentru care Helinick este mai mult decat un loc de munca. Pasiunea si devotamentul lor, munca in echipa ne-au adus pe noi, echipa Helinick la frumoasa varsta de 21 de ani. La multi ani!