“LENEL at work at high level” la BUCHAREST ONE

LENEL functioneaza la cel mai inalt nivel” in cea mai prestigioasa cladire de birouri din Bucuresti, BUCHAREST ONE, pentru a securiza sediul celui mai important jucator din industria IT&Com.
HELINICK este Platinum Partner LENEL, inca din anul 2005, avand 6 ingineri certificati care deservesc clientii globali de top din clasa cu un nume legendar in sistemele de control al accesului, fiind de asemenea, unul dintre pionierii „platformei deschise pentru sistemele de securitate si siguranta”.
HELINICK alege sa instaleze intr-o maniera profesionala “centrul sistemului de control acces” intr-un concept IT prietenos: “o cutie magica de securitate”.

IMG_4240_2(1)
In anul 1995, LENEL a lansat OnGuard, prima platforma de securitate, arhitectura deschisa, pentru a ajuta clientii sa obtina o flexibilitate de integrare finala cu privire la fiecare aspect al sistemului lor, de la control al accesului si de gestionare video, la sistemele de operare si baze de date. Astazi, LENEL ofera solutii pentru corporatii din intreaga lume, inclusiv pentru firmele din top 100 (Fortune 100), institutii financiare, universitati si facilitati guvernamentale.
Cu OnGuard, vom continua sa dezvoltam capacitatile noastre de a sprijini cerintele de securitate ale clientilor nostri actuali si, chiar cerintele lor viitoare de securitate. Arhitectura deschisa, care permite OnGuard sa se integreze perfect cu tehnologiile avansate de la terte parti, permite, de asemenea, migrarea sistemului rentabil si protectie a investitiilor mostenite.
Cu o educatie de varf in domeniu, suport tehnic, servicii profesionale si solutii personalizate, LENEL isi mentine angajamentul de a crea o experienta superioara pentru fiecare client, de fiecare data.