MIGRAREA SISTEMELOR CASI RUSCO SI INFOGRARPHICS LA LENEL ONGUARD

264

Lenel System International (parte din UTC Climate, Control and Security), anunta clientii beneficiari ai solutiilor de acces bazate pe sistemele Casi Rusco si Infographics de posibilitatea de migrare la platforma integrata de securitate OnGuard, aplicatie de management al securitatii de tip “platforma deschisa”.
Sistemele care fac parte din programul de migrare cuprind Picture Perfect, Facility Commander Wnx, Diamond II, Sapphire, Topaz si Summit.
Migrarea acestor sisteme face parte din planul mai larg de restructurare, uniformizare si consolidare a platformelor de securitate oferite sub brandul LENEL (UTC), ce vizeaza aducerea sub acceasi platforma software a sistemelor integrate din protofoliul UTC si reducerea suportului pentru echipamentelele si sistemele care au facut parte din generatiile anterioare sau de la producatori care au fost achizitionati de UTC.
Migrarea acestor sisteme catre platforma OnGuard este bazata pe conceptul de „platforma deschisa” care a permis integrarea in acceasi interfata software a peste 100 de producatori si a peste 200 de produse. OnGuard este o platforma ce simplifica si imbunatateste semnificativ experienta utilizatorilor, fiind o platforma nativ orientata catre operarea intuitiva si avand o gama extrem de larga de faciltati, de care vor beneficia toti clientii care vor migra la aceasta.
Migrarea catre noua platforma software va permite utilizatorilor pastrarea infrastructurii existente (carduri, cititoare, unitati de control acces, cablaj), procesul de migrare avand un impact minim asupra echipamenteleor hardware. Pentru a asigura compatibilitatea la nivel software procesul de migrare poate include doar un upgrade de firmware la nivelul interfetelor de control acces.
Strategia Lenel de migrare se bazeaza pe patru elemente cheie:
• migrare cu costuri minime – incluzand costuri zero pentru aplicatia OnGuard pentru clientii avand un contact de Service si mentenata activ;
• tranzitie simpla – fara brese de securitate in sistem, migrarea facandu-se in timp scurt si beneficiiind de instrumentele de migrare a cardurilor, utilizatorilor, drepturilor de acces, etc.;
• risc minim – datorat cunoasterii detaliate a fiecarui sistem in parte;
• parteneriat cu liderul sistemelor integrate de securitate, avand o echipa experimentata de suport tehnic si servicii profesionale si o prezenta activa in piata de securitate prin integratori autorizati.

HELINICK este reprezentat autorizat (VAR) UTC LENEL, PLATINUM CERTIFIED, pentru instalarea si integrarea platformei LENEL ONGUARD in Romania. Pentru a gasii calea optima de migrarea catre noua platforma OnGuard va rugam sa contactati office@helinick.ro.