Notificare

maini
Dragi parteneri,

Sunt momente in viata si in afaceri cand dupa un parcurs de exceptie si cand au ajuns la un nivel profesional impecabil unii oameni decid sa aleaga drumuri proprii sau provocari noi.
Este cazul lui Alexandru Grigore care si-a inceput cariera la HELINICK pe 11 Septembrie 2001 si unde a debutat ca asistent de vanzare, continuand ca director departament Project Management pentru ca in ultimii 5 ani sa fie promovat ca Director de Vanzari. De numele si de activitatea lui se leaga multe realizari si contracte (PETROM, MAE, ING Bank, IBM si altele) care au marcat pozitiv si spectaculos activitatea HELINICK si au transformat organizatia intr-unul din liderii de piata in domeniul securitatii si sigurantei electronice din Romania.
Alexandru a dezvoltat relatii corecte in interiorul organizatiei si a reprezentat la cel mai inalt nivel si in cele mai bune conditii compania HELINICK in relatia cu clientii si cu unii dintre principalii furnizori. Parcursul profesional al lui Alex, unde a acumulat si a crescut in competente este oglindit si in viata personala, unde acesta se bucura de o sotie si 2 copii fericiti. Este prima data in cei 22 de ani de activitate cind HELINICK “pierde” o persoana de cel mai mare calibru dar si in aceste conditii suntem multumiti ca ne-am indeplinit o promisiune pe care o facem oricarui nou angajat HELINICK: organizatia noastra va contribui la cresterea si dezvoltarea profesionala si personala a fiecarui angajat. Dupa mai bine de 11 ani Alexandru a decis sa aleaga calea unor noi provocari si sa incerce o noua provocare. Din 1 Februarie Alex va incepe o noua “aventura”, ca antreprenor.
Noi suntem alaturi de el, ii multumim si ii dorim mult succes si chiar mai mult il asteptam sa colaboram si in viitor.

Orice sfarsit e un nou inceput!
Ioan Marius Retegan
Director Executiv