O copilarie in siguranta este cel mai frumos cadou!

Copilaria in sine este un fel de mica plimbare in lumea asta mare. Desi pastram distanta sociala ca indivizi, ca actori pe scena educatiei, trebuie sa ne apropiem si sa actionam impreuna. Pentru cei mai multi dintre copii, gradinita devine o prelungire a lui acasa – si aici primesc zambete, atentie, educatie, un spatiu de joaca placut si in siguranta.

De aceea, Helinick spr-1ijina Gradinita “Compania Mica”, gradinita germana din Parcul Circului, cu un nou sistem complet de detectare, semnalizare si alarmare la incendiu.  Scopul acestui sistem este crearea unor conditii de maxima siguranta pentru copiii si cadrele didactice ce vor urma cursurile/activitatile pedagogice in gradinita, asigurarea detectarii și semnalizarii intr-un timp cat mai scurt posibil a aparitiei unui inceput de incendiu in spatiile protejate, precum și acela de a a2larma personalul, echipele de pompieri și oricare alta categorie de persoane aflate in zona care pot ajuta la stingerea incendiului și la limitarea efectelor acestuia.

Sistemul, proiectat si instalat de catre echipa Helinick, este un sistem de detectare, semnalizare si alarmare la incendiu, cu o centrala NSC Germania ce cuprinde elemente de detectie Apollo UK. Ideea centrala a structurii paletei noastre de produse o constituie integrarea completa in sistem. Din module individuale, integrabile in sistem si corelate in mod optim, s-a putut proiecta si realiza un concept complex de protectie impotriva incendiilor, adaptat cerintelor solicitate. Am realizat, in final, un sistem care asigura siguranta in functionare, flexibilitate si eficienta economica.

Ne implicam si suntem activi in sustinerea si sprijinirea educatiei, a sigurantei si sanatatii copiilor, nu doar prin solutiile pe care compania noastra le dezvolta constant de 29 de ani ci si prin suportul pe care il oferim grupurilor sociale. Credem ca impreuna, in mod constant si din suflet, prin implicarea in astfel de proiete se construieste binele cu adevarat!