Parking Spotter premiata la Gala Premiilor OSPA ROMANIA

LOGO _ 13173444

Trofeul OSPA – Instalatori/Integratori Sisteme de Securitate

Industria de securitate privata din Romania si-a desemnat premiantii in cadrul celei de a doua Gale a Premiilor OSPA ROMANIA, eveniment de prestigiu ce a reunit cele mai importante companii din domeniu.

Solutia castigatoare Parking Spotter , dezvoltata de Ovidiu Ciurte, Helinick SRL,  consta in folosirea camerelor de supraveghere  existente in loturi de parcare si garaje pentru a localiza locuri de parcare libere, in ideea de a imbunatati fluxul operational.

Parking Spotter  utilizeaza analiza video la camerele de supraveghere existente in zone parcare si semnalizeaza locurile libere sau ocupate. Se rulează pe un server dedicat atunci cand multe camere sunt analizate. O singura camera1080p poate viziona/analiza pana la 20 de locuri de parcare, si este recomandat ca aparatul sa poata vedea cel puțin 50% din spațiul pentru cele mai precise rezultate.

Oferind in același timp o acoperire precisa a zonelor mari,  Parking Spotter poate fi o provocare, mai ales ca acopera domenii-cheie, cum ar fi zonele de incarcare marfa, parcare vizitatori sau o parcare cu acces special. Aplicatia va duce la scaderea poluarii din aglomerarile urbane, prin identificarea rapida a locurilor libere si transmiterea lor catre cei care cauta: in aeroport, la birou, in centrele comerciale, stadioane etc.