Simpozion international cu tema ,,Protectia infrastructurii critice din sectorul energiei si comunicatii”

In perioada 4 – 6 aprilie 2012 CNTEE Transelectrica SA, SN Transgaz SA si SC Teletrans SA au organizat Simpozionul International „Protectia infrastructurii critice din sectorul energie si comunicatii”, eveniment de referinta pentru sectorul energetic din România.
In cadrul acestui eveniment, Helinick, alaturi de reprezentanti ai Guvernului, ai autoritatilor publice, ai institutiilor si firmelor de prestigiu din tara si strainatate, precum si din mediul privat si academic a avut prilejul de a dezbate subiecte specifice infrastructurii critice nationale si europene. Tema noastra de discutie a fost solutia Vidsys pentru managementul evenimentelor in cadrul infrastructurilor critice.

La simpozion au fost prezenti si reprezentanti din cadrul Uniunii Europene, cum ar fi: Nicola Iarossi, Director de Proiect,European Organization for Security, Bruxelles, Belgia, Enrico Pons, Doctor Profesor Universitatea din Torino, Italia si Sandro Bologna, Presedinte Asociatiei Expertiilor in Infrastructuri Critice din Italia – AIIC.