Sistem de conferinta CCS 900 Ultro

bosch-ccs-900-ultro-738x300HELINICK este lider pe piata de securitate si siguranta electronica din Romania si ofera asistenta asistata tehnica si solutii la cheie pentru sisteme de conferinta si adresare publica, dar mai ales un partener de nadejde atunci cand vine vorba de proiectarea si instalarea sistemelor de conferinta.

HELINICK va propune sistemul de conferinta CCS 900 Ultro, dezvoltat de Bosch Sisteme de Securitate.

CCS 900 Ultro este solutia ideala pentru sali de conferinte de diferite dimensiuni, mici si medii, primarii, centre comerciale, consilii locale, tribunale si sali de sedinta etc.

Unitatea centrala poate inregistra discutiile pentru arhivare sau publicare si ofera tuturor participantilor accesul la discutii  in conditii de maxima siguranta. De asemenea permite adaugarea de echipamente suplimentare pentru a se plia usor cerintelor beneficiarului.

Care sunt principalele caracteristici ale sistemului?

Sistemul permite presedintelui sa administreze discutia, sa ia cuvantul sau sa permita unuia sau mai multor participanti sa ia microfonul simultan. In plus, operatorul unui astfel de sistem nu necesita instruire speciala, intrucat acesta dispune de comenzi intuitive, usor de folosit.

Datorita dispozitivelor digitale integrate de inregistrare si redare, utilizatorul poate inregistra si reda pana la 64 de ore de discutii cu ajutorul unui card SD de 2 GB.

Desigur, una dintre cele mai importante calitati ale acestui sistem este posibilitatea de extindere viitoare, optiune ce permite utilizatorului sa adauge o gama diversificata de echipamente suplimentare, inclusiv interfatarea cu un sistem de traducere sau adresare publica.

Prin urmare, exista o serie de posibilitati de integrare a dispozitivelor necesare fiecarui eveniment in parte, iar specialistii HELINICK va pot pune la dispozitie solutia cea mai buna.
CCS 900 Ultro

CCS900UltroSystem-Commercial-Brochure-1