Sistem de conferinta CCS 1000 D – sistem compact dar versatil

ccs1000

Helinick va propune sistemul de sistemul de discutii CCS 1000 D, ideal pentru sedinte sau conferinte organizate in consilii locale, sali de judecata primarii, centre de afaceri de la dimensiuni mici pana la mari, companii sau alte activitati zilnice.

Aceasta solutie inteligenta este proiectata ca o solutie „ plug-end-play” foarte usor de utilizat si configurat in functie de necesitatile utilizatorului.

Caracteristicile sistemului CCS 1000 D

Datorita caracteristicii „ plug-end-play” , este recomandat sedintelor de mici dimensiuni din centrele de afaceri, companii, sali de judecata si alte institutii publice. sistemul ofera o inteligibilitate excelenta a sunetului, posibilitatea de inregistrare pe memoria interna sau card SD, control automat al camerei de luat vederi, configurare facila via webbrowser si o capacitate de conectare pana la 245 unitati de discutie.

Fiecare dispozitiv poate fi configurat ca participant sau presedinte de sedinta cu posibilitatea de a selecta prioritatea si numarul vorbitorilor, modul de operare al microfoanelor si volumul acestora.

Sistemul poate inregistra si reda in format digital peste 4.000 de ore de discutii. In plus, sistemul se opreste in mod automat dupa doua ore de inactivitate cu scopul de a economisi energie.
CCS 1000 DIGITAL DISCUSSION
ccs-1000
Descopera beneficiile unui sistem de discutii compact si flexibil
Helinick va poate pune la dispozitie o gama variata de solutii tehnice de ultima generatie in ceea ce priveste sistemele de conferinta, astfel incat sa beneficiati de sisteme avansate de conferinta, configurate in functie de necesitati si preferintele utilizatorului.
CCS 1000 D este ideal pentru organizarea unor intruniri fara probleme indiferent de dimensiunea evenimentului putand gestiona pana la 255 de participanti.