Sistem de securitate integrat pentru HERAEUS, Timisoara

hereaus
La inceputul anului 2014 Hereaus va deschide o facilitate de productie la Timisoara, si suntem mandrii sa anuntam ca HELINICK a fost selectata sa realizeze sistemele de securitate si siguranta pentru HERAEUS, Timisoara. Se va realiza un sistem integrat de siguranta si securitate, care va cuprinde sistemele de detectie si stingere incendiu, sistem de alarmare in caz de efractie si tentativa de jaf armat, sistem de control acces, supraveghere video, toate integrate prin intermediul sistemului BIS (Building Integration System) produs de Bosch.
HERAEUS este un Grup care are ca obiect de activitate prelucrarea metalelor pretioase și opereaza la nivel global. Companie de familie, detinuta de mai bine de 160 de ani de acelasi proprietar. Grupurile de business acopera o gama larga de activitati, in domeniul metalelor pretioase, materialelor si tehnologiilor, biomateriale, produse medicale si farmaceutice, sticla de cuart, si surse de lumina specializate.
In prezent, HERAEUS detine mai mult de 5300 de patente. Are un numar de peste 550 de angajati de R&D in 25 de centre de dezvoltare din intreaga lume. In anul financiar 2012 HERAEUS a generat venituri de produse de 4,2 miliarde € si venituri comerciale de metale pretioase de 16 miliarde €. Cu mai mult de 12,200 de angajati in peste 100 de filiale în intreaga lume, Heraeus detine o pozitie de lider pe pietele in care opereaza la nivel mondial.