S&M Helinick in parteneriat cu Afi Palace Cotroceni

afi
Afi Palace Cotroceni au ales serviciile Helinick de service si mentenanta pentru Sisteme Integrate Bosch BIS*. Scopul principal al contractului de mentenanţa semnat este asigurarea functionarii sistemelor in conditii optime pe un termen cat mai lung. Aceasta include atat operatiuni de intreţinere periodica, cat si repararea sau inlocuire a componentelor ce se defecteaza in timp.
Vorbim de un Sistem Integrat de Securitate, instalat de Helinick, format din sistemele de Incendiu, Efractie, Control Acces, CCTV si Sonorizare. Este primul proiect de integrare pe platforma Building Integration System (BIS) Bosch Romania instalat de Helinick.

*Building Integration System (BIS) este un sistem de management al sistemelor de securitate si siguranta, care poate functiona pe computere cu sistem de operare Microsoft Windows. Soft-ul este capabil sa gestioneze si sa comande o gama larga de aplicatii de securitate si siguranta, bazandu-se pe o platforma comuna . Soft-ul pune la dispozitia operatorului functiuni de control si creeaza posibilitatea unui raspuns rapid al acestuia in cazul apparitiei unui eveniment. BIS este proiectat intr-o structura modular, care contine licenta de baza careia ii pot fi adaugate licente aditionale in functie de necesitatile clientului.

S&M Helinick ofera in plus, o gama conexa de activitatii de service si mentenanta prin serviciul “T-Call Center”, “R-Service Center”, “HelpDesk Ticketing” si “Tracking monitorizare flota auto”. Astfel, nu numai ca am redus timpul de raspuns, interventie si remediere, dar in acelasi timp am constatat si o c