Solutie integrata de sisteme electronice pentru zona de retail

HELINICK vine cu solutia optima de protectia fondului de marfa pentru zona de retail prin implementarea sistemului EAS produs de Cross Point, grup recunoscut pe plan mondial pentru produsele de calitate pe care le ofera. Solutia potrivita disponibila in locul potrivit la momentul potrivit este esentiala. Comerciantii cu amanuntul trebuie sa aiba o solutie completa, pentru a descuraja furtul si de a detecta obiectele furate rapid si eficient.
Solutia EAS HELINICK permite deasemenea realizarea de la distanta, prin acces securizat, monitorizarea in timp real a parametrilor functionali ai sistemului EAS precum si activitati de service si mentenata, setarea sau programarea sistemului EAS prin R-Service Center Helinick.
HELINICK ofera o gama larga de solutii EAS, care pot oferi nu doar un magazin cu un mediu sigur, merchandising deschis, dar, de asemenea, poate imbunatati eficienta lantului de aprovizionare, furnizeaza date pe vizitatori in-store si promova mesaje de marketing.
Sistemele Cross Point dispun de cea mai noua tehnologie oferind facilitati ce aduc valoare adaugata solutiei de protectie fie ca este doar un magazin, o retea de magazine nationala sau internationala.
Gama foarte variata de Design, posibilitatea de mascare in scop de marketing, control al sensibilitatii inteligent, detectie dispozitive de bruiaj, distintie intre alarme la intrare sau la iesire, iluminare dubla bicolora (ambele antene) la alarmare, numarator de persoane, sincronizare dezactivatoare si sistemul de antele pentru eliminarea deranjamentelor sunt doar cateva dintre facilitatile acestui sistem.