Solutii de Supraveghere Video pentru Depozitele Logistice

geu_MS
In ciuda utilizarii scanerelor de bare si a sistemelor moderne de management se intampla ca bunurile sa fie pierdute, depozitate incorect sau expediate gresit. Luand in considerare si eventualele reclamatii ce trebuie investigate precum si obtinerea de permise de expediere nationale sau internationale (TAPA, securitatea transportului aerian de marfa, DIN ISO 28000) se constata ca toate acestea pot cauza pierderi insemnate unei afaceri ce implica servicii de logistica si distributie.
Solutia Helinick pentru toate aceste incoveniente este sistemul de supraveghere video Geutebruck. Vorbim de un sistem integrat cu alte trei sisteme: sistem supraveghere cctv, sistem de citire a codurilor de bare si sistem de localizare GPS si LPS (Local Positioning System). In momentul scanarii codului de bare de pe produs, sistemul asociaza codul de bare citit imaginii care provine de la camera pozitionata in zona in care se afla bunul. In acest mod codul citit se asociaza imaginei ce contine cu siguranta produsul scanat. Asftel avem posibilitatea urmaririi bunurilor in interiorul un depozit logistic prin cautarea rapida a codului de bare in imaginile inregistrate.
De asemenea sistemul este foarte util in cazul in care mai multe bunuri urmeaza sa fie impachetate intr-un singur colet la bancul de impachetare. Se poate urmari daca au fost impachetate sau nu produsele corecte astfel incat eventualele reclamatii sa fie solutionate intr-un timp foarte scurt.
O alta facilitate este oferita de functia LPR (Licence Plate Recognition). Aceasta presupune ca autovehiculele care transporta bunurile sunt monitorizare in interiorul perimetrului prin asocierea numerelor de inmatriculare cu imaginile sistemului de supraveghere.
Protectia perimetrala a depozitelor poate fi asigurata de sistemul de supraveghere video prin utilizarea functiilor de video analiza ce detecteaza intruziunile si trimite semnale catre sistemul de avetizare la efractie.
Specialistii Helinick va stau la dispozitie pentru mai multe informatii si va pot oferi solutii customizate care sa va sprijine in minimizarea reclamatiilor, a pierderilor si costurilor indirecte dar si maximizarea productivitatii, calitatii si securitatii. http://www.youtube.com/watch?v=B5qDLzfcez8