HELINICK este un integrator de sisteme de siguranta si securitate

Furnizam solutii la cheie si servicii personalizate in functie de nevoile fiecarui client. Intelegerea clientilor si gasirea solutiilor potrivite garanteaza performantele si ofera siguranta, iar in zona de administrare a acestor solutii, pregatirea profesionala, tehnologia utilizata si calitatea serviciilor sunt esentiale.

Infrastructura

Pentru toate sistemele si solutiile de securitate si siguranta asiguram intreaga infrastructura de comunicatii, alimentare si dispecerizare a sistemelor.

Sistemele de comunicatii se bazeaza pe o infrastructura de retea – cupru sau fibra optica asigurand latimea de banda necesara transmisiei de semnale audio, video, date.

Sisteme de electroalimentare

In functionarea sistemelor specifice de securitate si siguranta ne bazam pe sisteme de electroalimentare proiectate si instalate in conditii de maxima fiabilitate folosind echipamente dedicate sustinerii capacitatii de furnizare si transmisiei de energie electrica, operare neintrerupta si asigurarii redundantei obligatorii pentru sistemele de securitate si siguranta.

Dispecerate de securitate

Realizam echiparea camerelor de comanda si a dispeceratelor de monitorizare pentru gestionarea optima a sistemelor de securitate si siguranta.