Tehnologie 4K UHD in Romania prin Helinick

Helinick profita de revolutia 4K UHD de la NEC, prin produse si solutii de dimensiuni mai mici, desktop pentru ecrane de format mare, cu proiectoare cu laser chiar puternice pentru cele mai mari cerinte de imagine.
Helinick, partener oficial NEC va oferi tehnologie de 4K UHD pentru Desktop si format monitoare de dimensiuni mari, precum si pentru Proiectoare laser. X841UHD si X981 UHD va fi disponibil la sfarsitul acestui an.
NEC introduce noi standarde cu modelele viitoare NEC MultiSync ® X841UHD si de afisare X981UHD. Aceste ecrane sunt de referinta pentru calitatea si dimensiunea imaginii prin oferirea de 84 „si 98” dimensiune a imaginii cu Ultra High Definition (UHD) rezolutie garantata pentru a capta atentia nedivizata a publicului tinta. Incarcat cu caracteristici inovatoare si componente high end, aceste modele livreaza un pachet complet pentru toate tipurile de aplicatii profesionale, cum ar fi 24/7 camera de control, analiza post-productie, CAD / CAM, simulare, de revizuire medicala, surse multiple de conferinte etc.
NEC este un brand japonez, cu o istorie de peste 100 de ani, ce se remarca prin standardele inalte ale calitatii produselor, indeplinind cerintele pietei de azi si oferind zi de zi cea mai buna imagine. Produsele NEC sunt folosite cu succes in intreaga lume, in aeroporturi, spitale, arene sportive, institutii educationale si domeniul business, unde performanta este esentiala.