Verint Situational Awareness Platform prezentata in cadrul evenimentului Smart Cities

Picture1Insitutiile publice și organizațiile comerciale, dar si entitatile care formeaza un oras sigur cum ar fi controlul frontierelor, securitatea si siguranta transportului sau securitatea infrastructuri critice, pot eficientiza si imbuntati actiunile si procedurile dedicate securitati, prin implementarea solutiilor inovatoare care ofera vizibilitate si control prin procesarea datelor din mai multe subsisteme, inclusiv senzori video și non-video – cum ar fi senzori audio, social media, sisteme pentru controlul accesului și sisteme pentru detectia efractie.

Prin agregarea datelor de la mai mulți senzori, soluțiile pentru centralizare si unificare, permit corelarea și analiza eficientă a informațiilor, alerte și acțiuni rapide, precum și capacitatea de a împărtăși cu ușurință informații în interiorul și între entitatile responsabile, pentru a facilita investigația incidentelor în timp util.

situational-awareness-screencapPlatforma software unificata Prin interfatarea cu o multitudine de sisteme, Verint Situational Awareness Platform ™ poate combina informații din numeroase surse pentru a spori eficiența operațională și capacitatea de reacție la nivel de organizatie. Verint Situational Awareness Platform ™ poate unifica o gamă de senzori din sisteme noi și existente într-un mediu centralizat, acest lucru oferind operatorilor posibilitatea de cunoaștere și înțelegere a situației actuale, promovand o evaluare la timp, relevantă și corectă, pentru a facilita alegerea deciziilor corecte.

Verint Situational Awareness Platform™ permite conectearea unui numar mare de sisteme si dispozivite precum, telefoanelor mobile folosite de operatorii de securitate din teren sau de către cetățenii, urmărirea GPS , utilizarea hartilor grafice CAD, notificarea operatorilor, detectia si recunoașterea feței, senzori pentru vreme, recunoastrea numerelor de inmatriculare, controlul accesului , alarme de panică, alarme efractie, detectia incendiilor, gestionare și analiză video. Platforma poate permite integrarea nu numai cu sistemele Verint pentru gestionarea si administrarea senzorilor video, Verint Enterprise Video Management ™ și Verint Edge VMS®, dar și cu sistemele externe pentru gestionarea video și înregistratoarele video de rețea. Soluția se poate interfata si primiste informații din diferite baze de date externe și sisteme vechi, care conțin adesea date relevante pentru a completa imaginea de securitate. Soluția Verint utilizează un motor bazat pe GIS pentru a corela intr-o singura interfata, senzori, hărți și evenimente, oferind operatorilor o interfață unificată și ușor de utilizat pentru toate fazele administrari incidentelor.

situational-intelligence-screencap-2Fiind o platforma software centralizată, Verint Situational Awareness Platform ™ ajută la maximizarea analizei unui incident, a răspunsului rapid, a anchetei eficiente, a colectării de probe reale si a reconstrucției incidentelor. Rapoartele detaliate și interfata centralizata permit o mai bună planificare și coordonare în cadrul entitatilor, cu valori operaționale exacte. Platforma deschisă și sistemul centralizat pot integra proceduri de operare standard bazate pe politicile și reglementările speciDSC_3187fice fiecărei organizatii.

Despre Verint

Verint (Nasdaq: VRNT) este lider mondial în soluțiile software, care permit organizațiilor să aibă o perspectivă crucială, permițând factorilor de decizie să anticipeze, să răspundă și să ia măsuri. Astăzi, peste 10.000 de organizații din peste 180 de țări, utilizează soluții Verint pentru a optimiza angajamentul clienților și pentru a face lumea un loc mai sigur.

Helinick si Verint

Prin parteneriatul pe care il are cu Verint, specialistii Helinick pot oferi posibilitatea implementarii suitei de aplicatii si adapatarii solutiei in functie de specificul si neovile proiectelor.